Ons team

Elke Debels

Elke Debels

Elke Debels studeerde af als tandarts aan de KULeuven in 2004. In het laatste jaar deed ze gedurende 3 maanden een tandheelkundige stage in Chili (Santiago, Universidad de Los Andes). Van 2004 tot 2008 volgde ze een MAnaMA-opleiding restauratieve en esthetische tandheelkunde aan de KULeuven en dit combineerde ze met FWO-onderzoek (Klinische studie en in vitro-studies over verschillende types stiftopbouwen).

Van 2008 tot en met 2017 werkte ze in twee groepspraktijken in Sint-Katelijne-Waver en Hombeek, om dan vanaf 2017 een droom te realiseren: een eigen praktijk.

Karolien De Mazière

Karolien De Mazière

Karolien De Mazière studeerde af als algemeen tandarts aan de KULeuven in 2014.

Na stage te lopen in de algemene en in de kindertandheelkunde besloot ze dat haar passie lag bij de kindertandheelkunde. Sindsdien verdiepte ze zich nog verder in de kindertandheelkunde door vele opleidingen te volgen.
Ze werkt sinds 2014 in een doorverwijspraktijk voor gespecialiseerde kindertandheelkunde te Wilrijk. Van 2015 tot 2019 werkte ze ook als kindertandarts in een groepspraktijk in Mechelen. Sinds begin 2020 werkt Karolien als kindertandarts in ons tandartsenteam!

Karolien probeerde haar steentje bij te dragen aan de tandzorg in Nepal en Senegal. Ze ging reeds enkele keren op missie om preventieve zorgen toe te dienen aan de lokale kinderen. Ze hoopt in de toekomst vaker missies in het buitenland te doen.

Bert Boon

Bert Boon

Bert haalde zijn master tandheelkunde aan de KUL in 2021.

Hij ging op Erasmus naar Rotterdam in 2020 voor 3 maanden. Hij volgt momenteel een opleiding implantologie aan de ACTA Amsterdam.

Clarice Bouckaert

Clarice Bouckaert

Clarice haalde haar master tandheelkunde aan de KULeuven in 2023.

Clarice combineert haar stagejaar in Winksele met de opleiding restauratieve tandheelkunde aan de KUL (ManaMa).

Inge Mentink en Anouk Schoorens

Inge Mentink en Anouk Schoorens werken in de praktijk als enthousiaste tandartsassistentes. Zij staan u te woord aan de telefoon, en zorgen er voor dat alles achter de schermen op wieltjes loopt.